Amsterdam (06) 83 599 882


Fizzik Fitness professional bestaat 10 jaar

10 Years and growing stronger.


Deze maand bestaat Fizzík Fitness Professional 10 jaar!
In juni 2006 stapte ik in Tilburg het kantoor van de Kamer van Koophandel binnen en registreerde mijn eenmanszaak. Na mijn start in Tilburg heb ik mijn activiteiten in Amsterdam voortgezet. Het personal training 'Mekka' van Nederland.

Voorafgaand aan mijn inschrijving bij de KvK deed ik zelf al 10 jaar aan krachttraining en liet ik, met de kennis die ik op dat moment had, mijn voeding en suppletie zoveel mogelijk aansluiten op mijn sportieve activiteiten.
Ik werkte bij een grote fitness keten en was niet blij met het systeem waarin ik mijn klanten mocht helpen. Er was steeds minder ruimte om aan individuele wensen tegemoet te komen en de beschikbare tijd per klant werd ook steeds verder ingekort. Tegelijkertijd merkte ik dat mensen mij steeds vaker om juist intensievere begeleiding vroegen, zowel qua trainingen als voedingscoaching.

Dit alles heeft er voor gezorgd dat ik de stap naar zzp-er heb gemaakt. Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik deze stap heb gemaakt. Natuurlijk is niet alles rozengeur en maneschijn. Aan de hele administratie heb ik een broertje dood. Maar gelukkig heeft mijn vrouw, die zelf ook een personal trainer carrière gestart is, deze taak op zich genomen zodat ik mij kan focussen op wat ik het liefst doe: mijn mensen helpen met gezondheid en balans.

To be succesful, the first thing to do is to fall in love with your work.

Ik merk dat ik in mijn begeleiding en adviezen ben ontwikkeld van personal trainer naar integraal gezondheidsadviseur. Waar ik vroeger meer met het training geven zelf bezig was, ben ik nu veel meer met het totaalplaatje bezig waarin training, voeding, suppletie en rust een geheel vormen.

Het is belangrijk jezelf te blijven ontwikkelen en kennis en kunde up- to- date te houden. Daarom heb ik, samen met mijn vrouw, de afgelopen 10 jaar verschillende opleidingen en cursussen gedaan. Je bent nooit uitgeleerd, maar ik kan nu op recht zeggen dat ik met een gemotiveerde klant alle fysieke doelen kan realiseren.

Wat de komende 10 jaar gaan brengen? Who knows... Ik weet in ieder geval zeker dat ik mijn eigen fysiek en mijn eigen gezondheid zal blijven optimaliseren, hard zal werken om het mijn klanten naar de zin te maken (lees: mijn klanten ga laten zweten, zweten en nog eens zweten) en zoveel mogelijk tijd ga besteden met mijn nieuwe gezin.

Excited for all the good things to come. See you at the gym.

 

Wil je hulp bij het halen van je sportieve doel? Neem dan contact op met je personal trainer Jan Volmer van Fizzík.

Bel mij terug >>

delen

facebook

Reageer


Wil je gratis sport- en voedingstips ontvangen?

referenties

referenties
  • Great personal trainer!
    I've been training with him almost 2 years now off and on. He will recognize you in the gym if you aren't his client anymore too. lees meer >>