Amsterdam (06) 83 599 882


FIZZíK helpt jou de beste versie van jezelf te worden.

Jan Volmer heeft als doel zijn klanten te leren hoe ze beter kunnen bewegen en gezonder kunnen eten. Op die manier verbeteren de sportprestaties en tevens kunnen welvaartsaandoeningen zoals overgewicht, hoge bloeddruk en diabetes voorkomen en/ of genezen worden.

Van veel mensen hoort hij dat ze “gezond” eten, maar toch wordt hij ingeschakeld omdat er een paar kilootjes áf moeten. Jan is ervan overtuigd dat een gezonde leefstijl automatisch een gezond gewicht betekent.

Naast zijn werk als personal trainer heeft Jan ook een gezin waar hij druk mee is. Desondanks hebben ook zijn eigen sportieve doelstellingen niet te lijden onder de tijdsdruk.

Fizzík helpt jou graag de juiste balans te vinden zodat je bijvoorbeeld meer energie krijgt óf dat je die laatste 5 kilo eindelijk kwijt raakt.

Gebruik je gezond verstand en neem contact op voor een vrijblijvend intake gesprek!
“Het fijne aan Jan is dat hij van alle aspecten van een gezond leven verstand heeft en ik kan met al mijn vragen hierover bij hem terecht.”

-        AlineOpleidingen en specialisaties Jan Volmer

Fontys Sporthogeschool
Certified Personal Trainer (HVA)
NESPG Sportmassage
EHF Diagnostics Orthomoleculair Sportvoedingsadviseur
EHF Diagnostics JUMP- therapeut
EHF Diagnostics Sportvastencoach 1,2 en 3
TRX Functional Training Course
Fittergy Academy Orthomoleculair gewichtsconsulentFizzík is een erkend personal training bedrijf


Wil je gratis sport- en voedingstips ontvangen?

referenties

referenties
  • De aardigste en beste trainer die ik ooit heb ontmoet. Geen type 'bullebak' maar een leuke kerel die je echt motiveert. Met uitstekend onderbouwde tips en lees meer >>