Amsterdam (06) 83 599 882


Partners van Fizzik

TrainMore https://trainmore.nl

TrainMore Black Label staat voor een totaal beleving, alles onder één dak voor je sport- en fitness wensen. Onze fitnessclub met “wow-factor”. Train in stijl in de fitnessarea met high end apparatuur van Technogym, de grote free weight zone of de HIIT-BOX trainingszone. Haal het beste uit jezelf in één van de stijlvolle 4 inpandige boutique studio’s waar je kunt boksen, fietsen, of hardlopen.
Fitmo https://fitmo.com/

De app van FITMO biedt jou de mogelijkheid een personal trainer te hebben voor een fractie van de kosten! Bespreek "face-to-face" met jouw trainer welke doelen je wilt bereiken. Vervolgens kun je 24/7 jouw health plan via de app gebruiken.


One Two Design www.onetwodesign.nl
Voor het ontwerpen van huisstijlen, websites en webshops en realisatie van al je drukwerk.

Therese-Skin Care Center www.therese-skincarecenter.com
Sinds 1987 is Therese-Skin Care Center bezig om de beste behandelingen voor je samen te stellen in combinatie met de beste producten. Want hoe jij jouw huid vandaag verzorgt heeft veel te maken met hoe je huid er over enkele jaren uitziet. 

Health Ki www.health-ki.nl
Health Ki integreert de oosterse en westerse geneeskunde met de wetenschappelijke kennis uit de kwantumfysica als fundament. Stressvermindering, ademanalyse, ademtraining en mindfulness. Tachyon en B-E-st en EFT (Emotional Freedom Technique). Rick van Dijk, sportfysiotherapeut.Wil je gratis sport- en voedingstips ontvangen?

referenties

referenties
  • Na enkele jaren zelfstandig te hebben getraind, train ik sinds een jaar regelmatig met Jan. Een wereld van verschil! Ben er enorm op vooruit gegaan qua lees meer >>