Amsterdam (06) 83 599 882


Personal training

Minder vet - meer energie - kracht - zelfvertrouwen - minder stress

Onderzoek wijst uit dat een bovengemiddelde conditie en het geregeld stimuleren van de spieren de levensduur kan verlengen en bovendien het risico op welvaartsaandoeningen verlaagt.
Een ervaren personal trainer kan voor jou een programma op maat maken zodat je optimaal profiteert van de gezondheidsvoordelen die fysieke inspanning met zich meebrengt.  

FIZZíK- FITNESS PROFESSIONAL werkt volgens de PRACTICE & SUSTAIN methode:

Fase 1: PRACTICE

In de eerste fase van het personal training traject wordt er effectief en intensief getraind onder begeleiding van jouw coach. Er worden meetbare resultaten behaald. Je kunt een keuze maken uit 3 programma’s:


Fase 2: SUSTAIN

Fase 2 is een actieve onderhoud fase. Het is mogelijk om personal training te blijven doen of online coaching te volgen. Je kunt een keuze maken uit:

> Personal Training 1x p/week
> Personal Training 2x p/week
> Personal Training 3x p/week
> Online coaching

 

> Personal training vanaf € 325 per maand*

> Duo training vanaf € 200 per maand*

> Online coaching € 70 per maand

*Exclusief sportschool abonnement.


Personal trainen in Amsterdam; outdoor, in de gym of bij jou thuis

Je kunt o.a. trainen bij Gustav Gym in Amsterdam. Een unieke locatie die een grote variatie aan trainingsmogelijkheden biedt. Personal trainingen kunnen ook plaats vinden in het Amsterdamse bos, het Vondelpark, bij Mountain Network of bij jou thuis.Fizzík is EREPS gecertificeerd.


Wil je gratis sport- en voedingstips ontvangen?

referenties

referenties
  • Ben nooit een fan van de sportschool geweest, sterker nog nauwelijks eerder een sportschool van binnen gezien. Maar toegegeven, Jan heeft er met zijn lees meer >>