Amsterdam (06) 83 599 882


FOCUS | PERSONAL TRAINING PROGRAMMA

Het Focus programma is bedoeld om gericht te werken aan mobiliteit, kracht en conditie. In 8 weken wordt aan de hand van een gestructureerd trainingsschema de belastbaarheid van het gehele lichaam verbeterd. Voor dames is er een Shape variant en voor heren is er een Big Lift versie.


8 weken

- Health check-up
- Geperiodiseerd voedingsprogramma
- 1x 55 minuten personal training p/week
- Persoonlijk trainingsschema
- 1x motivatiegesprek via Skype p/week
- Orthomoleculair suppletiepakket
- Eindmeting + evaluatieInhoud FOCUS- programma


Health check- up.

Deze begint met het invullen van de gezondheid checklist. Tevens worden gewicht, vetpercentage, tailleomvang en bloeddruk gemeten en wordt er een doelstelling bepaald.


Geperiodiseerd voedingsprogramma.

Om een optimale reactie van de stofwisseling te houden is het van belang dat er variatie wordt aangebracht in het voedingsschema. Zo wordt de hoeveelheid calorieën en de verhouding eiwitten, koolhydraten en vetten iedere 2 weken veranderd.   


Training

Er wordt 1 personal training gedaan per week van 55 minuten. Voor de overige trainingen wordt er een persoonlijk trainingsschema opgesteld dat via de trainings-app te gebruiken is.Motivatiegesprek

Eén keer per week wordt er via Skype of Facetime contact opgenomen om face-to-face de voortgang te bespreken. Dit is tevens gelegenheid om vragen te stellen over het programma, de voeding etc.


Supplementen

Je ontvangt een pakket met orthomoleculaire voedingssupplementen die jouw doelstellingen ondersteunen. Zo is er een afslank pakket, een krachttraining pakket, een energie pakket en een ontspanning pakket. De pakketten zijn voldoende voor 2 maanden.


Eindmeting

Aan het einde van de 8 weken vind er een evaluatie plaats en wordt het effect van het FOCUS- programma gemeten. Ook krijg je informatie over hoe je de behaalde resultaten het beste kunt behouden.


-- REBOOT --

Het FOCUS programma is uit te breiden met een 3-daagse metabole reset. Door deze kuur wordt de stofwisseling geherprogrammeerd. Hierdoor zal het lichaam nóg beter reageren op de training en de voeding van het FOCUS- programma.


Bekijk hier onze andere programma's


Wil je gratis sport- en voedingstips ontvangen?

referenties

referenties
  • Great personal trainer!
    I've been training with him almost 2 years now off and on. He will recognize you in the gym if you aren't his client anymore too. lees meer >>