Amsterdam (06) 83 599 882


IMPACT | PERSONAL TRAINING PROGRAMMA

Het Impact programma is door de duur en de trainingsfrequentie ideaal voor het verbeteren van sportprestaties en de lichaamscompositie. In 12 weken wordt er gewerkt aan een duurzame verandering van de levensstijl waar training en gezonde voeding onderdeel van zijn. Zowel voor dames als -heren kunnen specifieke doelstellingen gerealiseerd worden.


12 weken

- Health check-up
- Geperiodiseerd voedingsprogramma
- 2x 55 minuten personal training p/week
- Persoonlijk trainingsschema
- Dagelijkse feedback via de trainings-app
- 2x Orthomoleculair suppletiepakket
- 10% korting op voedingssupplementen
- Eindmeting + evaluatieInhoud IMPACT- programma:

Health check- up

Deze begint met het invullen van de gezondheid checklist. Tevens worden gewicht, vetpercentage, tailleomvang en bloeddruk gemeten en wordt er een doelstelling bepaald.


Geperiodiseerd voedingsprogramma

Om een optimale reactie van de stofwisseling te houden is het van belang dat er variatie wordt aangebracht in het voedingsschema. Zo wordt de hoeveelheid calorieën en de verhouding eiwitten, koolhydraten en vetten iedere 2 weken veranderd.   


Training

Er worden 2 personal trainingen gedaan per week van 55 minuten. Voor de overige trainingen wordt er een persoonlijk trainingsschema opgesteld dat via de trainings-app te gebruiken is.


Feedback

Via de app is het mogelijk dagelijks met jouw coach te communiceren over training en voeding.  


Supplementen

Je ontvangt 2 pakketten met orthomoleculaire voedingssupplementen die jouw doelstellingen ondersteunen. Zo is er een afslank pakket, een krachttraining pakket, een energie pakket en een ontspanning pakket. De pakketten zijn voldoende voor 2 maanden.


Eindmeting

Aan het einde van de 12 weken vind er een evaluatie plaats en wordt het effect van het IMPACT- programma gemeten. Ook krijg je informatie over hoe je de behaalde resultaten het beste kunt behouden.


-- REBOOT --

Het IMPACT programma is uit te breiden met een 3-daagse metabole reset. Door deze kuur wordt de stofwisseling geherprogrammeerd. Hierdoor zal het lichaam nóg beter reageren op de training en de voeding van het IMPACT-programma.Bekijk hier onze andere programma's

 


Wil je gratis sport- en voedingstips ontvangen?

referenties

referenties
  • Op het kantoor van Loveland Events is het iedere woensdagmiddag tijd voor bootcamp. Al bijna een jaar krijgen wij iedere week training van Jan om fit te blijven, lees meer >>