Amsterdam (06) 83 599 882


Kickstart | PERSONAL TRAINING PROGRAMMA

Het Kickstart programma is een kort en intensief programma dat je helpt de trainingssleur te doorbreken óf om weer terug in het trainingsritme te komen. In 4 weken ga je merkbaar vooruit qua kracht en conditie. Voor dames is er een Buik- Billen- Benen variant en voor heren ligt de focus op explosieve kracht.

4 weken

- Health check-up
- Uitgebalanceerd voedingsprogramma.
- 3x 30 minuten personal training p/week
- Orthomoleculair suppletiepakket
- Eindmeting + evaluatieInhoud KICKSTART- programma:

Health check- up.

Deze begint met het invullen van de gezondheid checklist. Tevens worden gewicht, vetpercentage, tailleomvang en bloeddruk gemeten en wordt er een doelstelling bepaald.


Voedingsprogramma

Er wordt een ideale caloriehoeveelheid bepaald die past bij de gekozen doelstelling (bijv. afslanken). Aan de hand hiervan wordt een uitgebalanceerd weekmenu opgesteld bestaande uit eiwitten, koolhydraten en vetten.


Training

Er worden 3 personal trainingssessies gedaan per week van 30 minuten.


Supplementen

Je ontvangt een pakket met orthomoleculaire voedingssupplementen die jouw doelstellingen ondersteunen. Zo is er een afslank pakket, een krachttraining pakket, een energie pakket en een ontspanning pakket. De pakketten zijn voldoende voor 2 maanden.


Eindmeting

Aan het einde van de 4 weken vind er een evaluatie plaats en wordt het effect van het KICKSTART- programma gemeten. Ook krijg je informatie over hoe je de behaalde resultaten het beste kunt behouden.


-- REBOOT --

Het KICKSTART programma is uit te breiden met een 3-daagse metabole reset. Door deze kuur wordt de stofwisseling geherprogrammeerd. Hierdoor zal het lichaam nóg beter reageren op de training en de voeding van het KICKSTART- programma.Bekijk hier onze andere programma's

 


Wil je gratis sport- en voedingstips ontvangen?

referenties

referenties
  • Jan is een top trainer!! Hij is bijzonder prettig in de omgang en heeft veel kennis op het gebied van voeding en spiersysteem! Hij vertaalt jouw wensen naar een lees meer >>