Amsterdam (06) 83 599 882


Recept wrap met avocado; super voedzaam en klaar in een handomdraai

Geen vulling, maar voeding.

Op warme dagen is de eetlust vaak minder. Misschien kies je sneller voor een snack dan een echte maaltijd. Probeer een keer de easy wrap! Dit recept met ei, avocado en tomatensalsa is klaar in een handomdraai en is super voedzaam. Een ei wordt ook wel de multivitamine uit de natuur genoemd. Naast eiwitten natuurlijk, bevat een ei ook veel vitaminen en mineralen. Avocado's bevatten veel vezels, vitaminen en onverzadigde vetten en tomatensalsa bevat de krachtige antioxidant lycopeen. It's a wrap!

Benodigdheden:

-    1 volkoren of meergranen wrap
-    2 eieren
-    1 lente ui
-    ½ avocado
-    1 eetlepel tomatensalsa


Bereidingswijze:

Doe 2 eieren (met dooier) in een kommetje en roer dit met een vork tot een geheel. Zet het kommetje in de magnetron. Laat het eiermengsel 2 minuten stollen op 750 watt.
Leg het eier-omeletje op de wrap. Garneer dit met een paar stukjes avocado en lente ui. Voeg als laatste de tomatensalsa en peper toe.
Tip: Leg alle ingrediënten aan de bovenkant van de wrap, vouw de twee zijkanten naar binnen en dan het onderste stuk naar boven. Zo blijft de inhoud mooi in de wrap zitten.

Wil je meer voedingsadvies of sporttips? Meldt je dan aan voor mijn nieuwsbrief.

Bel mij terug >>

delen

facebook

Reageer


Wil je gratis sport- en voedingstips ontvangen?

referenties

referenties
  • Jan is een top trainer!! Hij is bijzonder prettig in de omgang en heeft veel kennis op het gebied van voeding en spiersysteem! Hij vertaalt jouw wensen naar een lees meer >>