Amsterdam (06) 83 599 882


referenties

 • referenties

  (18 september 2014)

  Mijn ervaring met Jan is 100% positief. Ik train nu anderhalf jaar met hem en ben kilo’s kwijtgeraakt, fitter geworden en eet op een andere, betere manier. Naast onze wekelijkse training maakt hij schema’s voor mij in Fitmo, zodat ik mijn trainingsschema altijd via de app op mijn telefoon bij me heb. Zo kan ik ook zelfstandig op een goede, effectieve manier trainen. Het fijne aan Jan is dat hij van alle aspecten van een gezond leven verstand heeft en ik kan met al mijn vragen hierover bij hem terecht.

 • referenties

  (17 september 2014)

  Op het kantoor van Loveland Events is het iedere woensdagmiddag tijd voor bootcamp. Al bijna een jaar krijgen wij iedere week training van Jan om fit te blijven, maar niet alleen dat.

  De bootcamp heeft voor ons als bedrijf meerdere functies. Allereerst natuurlijk om lichamelijk fit te blijven, wat zeker met een kantoorbaan en hoge werkdruk een must is.

  Daarnaast werkt de bootcamp erg goed voor de teambuilding. Je ziet elkaar even buiten het kantoor en het gaat niet over de dagelijkse werkzaamheden. Het is voor ons een ideale manier om 'verplicht' het bureau te verlaten en in de buitenlucht af te zien met elkaar.

  De lessen van Jan zijn afwisselend en hij kan goed inspelen op de niveauverschillen in de groep. Hij is erg relaxed in de omgang, maar kan je zonder problemen tot het uiterste motiveren tijdens de oefeningen.

  Bootcamptraining met het hele bedrijf is zonder twijfel een aanrader!

 • referenties

  (27 juli 2014)

  Jan is een zeer kundige trainer en een fijne vent! Hij is heel scherp op de juiste technische uitvoering en zorgt tegelijk voor een continue verbetering van conditie, spier en kracht. Jan haalt het maximale uit een training en zorgt er door zijn aanpak voor dat ook buiten de gezamelijke training ik het maximale haal uit mijn trainingsmomenten. Zijn aanpak met een sterk crossfit karakter spreekt me enorm aan en zou ik iedereen aan willen raden!

 • referenties

  (16 mei 2013)

  Begin dit jaar ben ik begonnen met trainen met Jan, de perfecte stok achter de deur. Na enkele weken personal training, trainen we sinds kort nu ook twee keer per week met een groep van 10 mensen in het Vondelpark. De bootcamp training van Jan is altijd anders en in zijn trainingen zit vaak een competitief element om zo de groepsdruk volledig te benutten! ;-) Door de regelmatige trainingen voel ik me echt fitter en sterker! De combinatie met zijn kennis over voeding maakt zijn ondersteuning mezelf een gezondere levensstijl aan te meten helemaal af.

 • referenties

  (25 februari 2013)

  Jan is een kundig personal trainer. In de kleine twee jaar (1,75 jaar) dat ik bij Jan trainde ben ik meer dan 15 kg in pure spiermassa aangekomen.

  Wat het prettig maakt om met Jan te trainen is dat ik naast mijn eigen individuele training van Jan steeds de motivatie, het vertrouwen (in bepaalde oefeningen en qua zwaarte) en de juiste techniek leerde. Hij gaf mij voedingstips, maar ook mijn schema's om maar te blijven groeien.

  Jan is een veelzijdig specialist. Van spieropbouw tot aan gewichtcontrole. Een goede motivator met expertise.

 • referenties

  (17 juni 2012)

  Jan is flexibel, humoristisch, good company, maar vooral prima trainer. Jan traint afwisselend en daagt mij en mijn lichaam constant uit om tot het uiterste te gaan. De trainingen worden goed voorbereid, met steeds weer een nieuwe aanpak. Iets wat mij zelf bij het trainen niet lukt. Door hem ben ik nu, na ruim een jaar trainen, strak en superfit. Toppertje!

 • referenties

  (16 juni 2012)

  Ben nooit een fan van de sportschool geweest, sterker nog nauwelijks eerder een sportschool van binnen gezien. Maar toegegeven, Jan heeft er met zijn enthousiasme en afwisseling in de training voor gezorgd dat ik met plezier naar de sportschool ging. Had nooit gedacht dat dat iemand zou lukken. Daarnaast is Jan een leuke vent om mee te trainen, brede interesse. Ook altijd soepel wanneer er in tijd moest worden geschoven. Klasse ! Kortom, hoe tevreden kan iemand over z'n personal trainer zijn, zeer in dit geval.

 • referenties

  (30 juni 2012)

  Ging al heel lang naar een sportschool, maar had nog niet eerder een personal trainer in de arm genomen. Zag Jan bezig en het sprak me enorm aan hoe hij met de training omging. Het is echt geweldig hoe hij varieert in zijn trainingen, steeds de lat, bijna ongemerkt, iets hoger legt. Nou ja, die goede spierpijn voel je wel natuurlijk. Gericht met jou traint, super ! Ook zijn kennis van voeding is een extra. Ja, en Jan zelf, een bijzonder prettig mens, leuk om les van te krijgen een absolute aanrader.

 • referenties

  (2 juni 2012)

  Jan is een top trainer!! Hij is bijzonder prettig in de omgang en heeft veel kennis op het gebied van voeding en spiersysteem! Hij vertaalt jouw wensen naar een heel afwisselend programma waardoor trainingsdoelen worden bereikt en verveling niet toeslaat. Verder word je door zijn enthousiasme geprikkeld om tot het uiterste te gaan. Kortom, kies voor Jan;).

 • referenties

  (31 mei 2012)

  De aardigste en beste trainer die ik ooit heb ontmoet. Geen type 'bullebak' maar een leuke kerel die je echt motiveert. Met uitstekend onderbouwde tips en adviezen over training en voeding waar je wat aan hebt. Kan ik ook 10 sterren geven?

 • referenties

  (30 mei 2012)

  Na enkele jaren zelfstandig te hebben getraind, train ik sinds een jaar regelmatig met Jan. Een wereld van verschil! Ben er enorm op vooruit gegaan qua spierkracht, lichaamsbouw en lenigheid. Jan luistert goed naar wat je wilt en samen stel je doelen. In zeer afwisselende trainingen weet hij je op een relaxte manier te motiveren om net even dat stapje extra te doen. Ook m’n zelfstandige trainingen zijn met Jans schema’s veel effectiever geworden. Persoonlijk vind ik ook de achtergrondinformatie over spieropbouw, voeding en het effect van verschillende oefeningen op je lichaam die Jan geeft erg interessant en leuk. Kortom, kan me geen betere trainer wensen.

 • referenties

  (30 mei 2012)

  Meer dan uitstekende trainer.

  Mijn trainingen met Jan zijn ooit begonnen vanwege chronische blessures, zonder hem was ik hier niet vanaf gekomen. Het verschil met sommige andere trainers is echt giga. Hij is inventief, hij pushed precies goed en heeft enorme kennis over het menselijk lichaam. En het is altijd lachen :)

  5 sterren met een griffel

 • referenties

  (22 mei 2012)

  Great personal trainer!
  I've been training with him almost 2 years now off and on. He will recognize you in the gym if you aren't his client anymore too. Some doesn't... :-/

  He will fit the trainings to you, depending on your personal goals using continuously new exercises. Well educated trainer in many different fields. Started fitness with him and now we ended up doing box, which I enjoy a lot.

  He can always push you just one step further if needed.
  Recommended for everyone in any age group.

  Speaks fluent English for those who doesn't speak Dutch yet...

  Good luck finding your trainer!


Wil je gratis sport- en voedingstips ontvangen?

referenties

referenties
 • De aardigste en beste trainer die ik ooit heb ontmoet. Geen type 'bullebak' maar een leuke kerel die je echt motiveert. Met uitstekend onderbouwde tips en lees meer >>