Amsterdam (06) 83 599 882


SCP30

Herken jij jezelf in één of meerdere van onderstaande punten?

- Behoefte aan zoet eten of móeten eten;
- Te hoog vetpercentage (terwijl je wel gezond en netjes eet);
- Dipjes/wisselend energieniveau gedurende de dag;
- Last van vermoeidheid;

Dan is SCP30 zeker geschikt voor jou!


Het Sportvasten Compleet Plan is een traject van 30 dagen. Deze periode is zo ingericht zodat de vetverbranding optimaal gestimuleerd wordt.

De unieke combinatie van training, voeding en suppletie zorgt ervoor dat het lichaam in een positieve balans komt en er een duurzaam gewichtsverlies gerealiseerd wordt.

Doordat men zich tijdens het traject bewust wordt van het krachtige effect van effectieve trainingsvormen in combinatie met gezonde voeding is men na de 30 dagen zelf in staat het resultaat te bekrachtigen.

 

30 DAGEN

-        Intake

-        Sportvasten supplementen pakket (10 dagen)

-        Persoonlijk trainingsschema

-        2x 30 minuten personal training

-        Voedingsschema op maat

-        Eindmeting + evaluatie

-        3 daagse minikuur

 


INHOUD SCP30:

 

Intake

Tijdens de intake wordt het gewicht, het vetpercentage en de tailleomvang gemeten en wordt alvast het 10-daagse sportvasten protocol aangemaakt. Je krijgt ook voedings-en trainingsinstructies voor de eerste 7 dagen.

 

Sportvasten supplementen pakket

Het suppletie pakket bevat een multivitaminen, calcium-magnesium-zink, visolie omega 3 60% en Metabolic Switch. Deze supplementen stimuleren de vetverbranding en zorgen voor een optimaal resultaat.

 

Persoonlijk trainingsschema

Jouw coach ontwerpt voor jou het meest geschikte trainingsprogramma. Hierdoor zal zowel de kracht als het uithoudingsvermogen verbeteren.

 

Training

Er worden onder begeleiding van jouw coach 2 circuit trainingen gedaan van 30 minuten. Deze workouts zijn intensief en trainen het hele lichaam.

 

Voedingsschema

Het is belangrijk dat je weet wat je eet. Daarom krijg je een voedingsschema met een op jouw doelstelling aangepaste calorie hoeveelheid.

 

Eindmeting

Aan het eind van de 30 dagen meten we het effect van jouw inspanningen. Ook krijg je informatie over hoe je de behaalde resultaten het best kunt behouden.

 

Minikuur

4 Weken na het voltooien van SCP30 wordt er een 3 daagse minikuur ingezet. Dit zorgt ervoor dat oude, “slechte” gewoontes weer een gezonde reset krijgen.

 

Maak hier een afspraak.


Wil je gratis sport- en voedingstips ontvangen?

referenties

referenties
  • Jan is een zeer kundige trainer en een fijne vent! Hij is heel scherp op de juiste technische uitvoering en zorgt tegelijk voor een continue verbetering van lees meer >>