Amsterdam (06) 83 599 882


Voeding & supplementen

Voeding betekent energie voor ons lichaam. Bij een gezond leven hoort beweging en een gebalanceerde voeding. Een gebalanceerde voeding wil zeggen dat er een juiste verhouding is van de drie voedingsstoffen koolhydraten (brandstof), eiwitten (brand- en bouwstof) en vetten (brand- en bouwstof) en dat het voldoende vitaminen, mineralen en vocht bevat.


Voeding en sport, een belangrijke combinatie.

Gezonde voeding heeft een aantal voordelen. Het lichaam functioneert optimaal wanneer het voldoende nutriënten binnen krijgt. Sport vormt een extra belasting voor het lichaam. Bij de juiste keuze van voeding en supplementen, verbeteren de sportprestaties. Voor mensen die willen afvallen of op een gezond gewicht willen blijven, is voeding en beweging erg belangrijk. Ook wordt het risico op o.a. hart- en vaatziekten en diabetes aanzienlijk kleiner bij een gezonde voeding.

Als orthomoleculair gewichtsconsulent kan Jan Volmer adviseren over het zo optimaal mogelijk innemen van vitaminen, mineralen en anti-oxidanten vanuit de normale voeding. Ben je ook benieuwd hoe een optimaal gezonde voeding er in de praktijk uit hoort te zien? D.m.v. een voedingsanalyse kan worden bepaald of de juiste voedingsstoffen in de juiste verhouding ingenomen worden.

Haast elke sporter speelt met de vraag welke combinatie van voeding en training goed is. Als orthomoleculair gewichtsconsulent beantwoordt Jan Volmer hoe voeding, sport en supplementen tot een maximaal resultaat kunnen leiden.

"The doctor of the future will no longer treat the human frame with drugs, but rather will cure and prevent disease with nutrition."
—Thomas Edison


Wil je gratis sport- en voedingstips ontvangen?

referenties

referenties
  • De aardigste en beste trainer die ik ooit heb ontmoet. Geen type 'bullebak' maar een leuke kerel die je echt motiveert. Met uitstekend onderbouwde tips en lees meer >>